Bli fosterhjem

Vi i DN Mandal er stor grad avhengige av å ha fosterhjem til disposisjon. Selv om vi har hjelpesenteret våres, hender det at katter trenger spesial oppfølging, og på våren er det også veldig aktuelt med fosterhjem til mødre med barn.

Vi har ingen mulighet til og ha hunder på hjelpesenteret, og er derfor veldig interessert i og komme i kontakt med folk som kan tenke seg og være fosterhjem for hund.

Behovet er der også for fosterhjem til kaniner og andre smådyr.

Vi dekker fòr, sand og dyrlegeutgifter

Vi dekker fòr, sand og dyrlegeutgifter (under gitte betingelser) for fosterhjemmet. Det er også mulig å låne kattetoalett, klorestativ osv av oss så lenge katten er i fosterhjemmet, så sant vi har utstyret inne på lager.

Vi vil hele tiden underveis være tilgjengelige for spørsmål og dialog om hvordan det går.

Vi jobber aktivt med å finne adoptivhjem

Vi jobber aktivt med å finne nye hjem til dyrene vi har inne. De blir lagt ut med bilder og info på vår facebookside så fort de er klare for adopsjon. I tillegg annonserer vi på finn.no

Alle våre katter blir helsesjekket av veterinær, kastrert, vaksinert, chippet (ID-merket) og får ormekur.

Noen blir kanskje skremt med tanken på å ta inn i hus, en tidligere hjemløs katt: Først og fremst blir alle kattene vi hjelper, helsesjekket hos veterinær. Alle kattene blir kastrert, chippet(ID-merket), øretatovert, vaksinert og får ormekur før de blir levert til fosterhjemmet.

Hvordan kan det være å ta imot en hjemløs pus?
 Vi har kun fått positive tilbakemeldinger om hvordan det går med de.  Noen av kattene ble adoptert av helt nye hjem og noen var først i fosterhjem, som endte med å adoptere de fordi de knyttet seg så til kattene.
Absolutt ingen katter skal måtte kjempe hver dag for å overleve som hjemløse. Mangel på mat, varme og trygghet gjør livet til de hjemløse tøffere enn mange kan tenke seg og de går en hard fremtid i møte om ikke de får hjelp. Noen har opplevd mye trist og vondt og kan derfor være skeptiske i starten. De trenger å bli trygge på mennesker, men med tid og ro, mat og kjærlighet er det fullt mulig å vinne kattens tillit. Vi har sett og hørt så mange lykkelige historier som ender så fantastisk bra og det føles så godt å kunne hjelpe en liten stakkar til et bedre liv.
For den lille betyr det ALT!
Kan du muligens tenke deg å hjelpe? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat 🙂