Priser for adopsjon

Vårt mål og største ønske er at alle kattene “våre” skal få seg nye, trygge hjem som de kan få bo i for alltid. Dersom du adopterer en katt fra DN Mandal, får du en katt som vil være deg evig takknemlig, for at nettopp du ga han eller henne en ny sjanse her i livet.  Alle kattene vi adopterer videre har fått helsesjekk, vaksine og ormekur. De blir kastrert, ID-merket og chippet. Alt dette koster oss, så vi tar et omplasseringsgebyr som normalt ligger på 1800kr for kattunger under 6 månder, 1700kr for voksne fra 7 månder til 7 år, og 1500kr for senior over 7år.

Vi må alltid stille et par spørsmål til de som vurderer å adoptere for å vite at vi sender rett katt til rett hjem. Trafikksikkerthet, motivasjon, antall personer i husholdning og erfaring med dyr og om man har andre dyr per i dag (som regel bare en fordel) er noe av det vi trenger svar på. Ved overlevering skriver vi en kontrakt og vi  blir veldig glad om dere gir oss en tilbakemelding på hvordan pus har det i sitt nye hjem.

Kattene har like stor variasjon i sin personlighet som vi mennesker har og vår erfaring er at selv katter som er veldig sky ved innfanging, fort tiner opp og blir verdens største sjarmtroll når de bare får lov til å kjenne seg trygge og ønsket.

Under kategorien “dyr som har fått hjem” kan du lese om noen av de kattene som har flyttet inn i permanente hjem.

Vi får med jevne mellomrom henvendelser om hunder og andre smådyr.

Pris for adopsjon av kanin (kastrert, ID-chippet og vaksinert) kr. 1000,-
Pris for adopsjon av  hunder (helsesjekket, vaksinert og ID chippet) kr 5000,-