Støtt oss

Vårt arbeid er basert på hundre prosent frivillighet og ingen tar ut lønn eller godtgjørelse, men dyrevern koster penger.

Vi har store utgifter til dyrlege, utstyr, medisiner og mat så vi er takknemlig for all økonomisk støtte. Hva kan du gjøre?

Bli medlem

  • kr 350,- pr. år for hovedmedlemskap
  • kr 300,- pr. år for ungdom/student
  • Kr 150,- pr. år for barnemedlemskap i Dyredetektivene
  • kr 50,- pr. mnd. (minimum) for avtalegiromedlemskap.* Medlemsåret følger kalenderåret.

Avtalegiro gir dere anledning til å støtte oss med valgfritt beløp månedlig via avtalegiro. (Minstebeløp er 50 kr pr mnd).

Les mer og registrerer deg hos Dyrebeskyttelsen Norge.

Gi en gave til dyrene i Mandal  via SMS

  • -Sende MADB til 2271 og støtt oss automatisk med kr. 100,-

Etter å ha sendt din SMS med donasjon, vil du motta en bekreftelse på mobilen, og det er denne SMS’en som gjør at vi mottar gaven.
Dersom abonnementet ditt er sperret for innholdstjenester, vil du ikke kunne gi oss gave på SMS.
Tjenesten er ikke en abonnementstjeneste, og vi vil ikke sende deg SMS uten samtykke, eller gi ut nummeret ditt til en 3. part.

Gi dyrene din Grasrotandel

Uten at du personlig merker det så kan 5 % av det du spiller for gå til en frivillig organisasjon du ønsker å støtte.  Disse 5% går ikke utover din innsats eller din premie. Du betaler ikke mer – vi får bare noe av Norsk Tipping sitt overskudd.  Norsk Tipping deler ofte ut penger til prosjekter, men på denne måten kan du øremerke at 5% av din innsats går til oss. Enkelt og greit.

Ta med deg organisasjonsnummeret vårt (990 561 281) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og si at du ønsker å gi din grasrotandel til oss..
Eller
send SMS: 990 561 281 til 2020 (tjenesten er gratis). Husk å ikke ta med mellomrom mellom tallene og at ditt mobilnummer må være registrert på ditt kundeforhold hos Norsk Tipping.

Bli sponsor eller annonsør på våre nettsider

Vi er på jakt etter sponsorer som kan støtte vårt arbeid. Ta kontakt dersom du ønsker å ta en prat om en sponsoravtale. Vi annonserer mer enn gjerne for bedrifter eller andre foretak på hjemmesiden vår.

Gi en gave

Det er også mulig å gi gaver på vårt kontonummer: 2801.08.67160

NB! Gaver mellom kr. 500,- og kr. 12 000,- per år gir rett til skattefradrag.

Myndighetene har sett at frivillig virksomhet er viktig og har villet stimulere givergleden. Dyrebeskyttelsen Norge Mandal er godkjent som frivillig organisasjon. De som gir gaver til DN Mandal, kan trekke fra gaven i skattepliktig inntekt. Fradraget fungerer i skatteoppgjøret på samme måte som fradraget for renteutgifter. Det innebærer at skatten blir redusert med 28% av gavens verdi. Vær oppmerksom på at for å få fradrag, må gavebidraget til sammen være minst kr.  500,- i løpet av et år, og det maksimale man kan gi i denne ordningen er kr. 12.000,-

NB! DN Mandal er pliktig til å sende en årsoppgave til ligningsmyndighetene over hvor mye hver har gitt. Ønsker du å få skattefradrag, må du derfor huske å føre på personnummeret og full adresse på innbetalingen.